Livet som mamma, dotter, syster & själsfrände.

Alla inlägg den 19 april 2011

Av laila berglund - 19 april 2011 18:30


Steker i solvädret

Eftersom solen bestämde sig för att ligga högt upp på himlen så pass länge och var plågsamt varm så bestämde även jag och vovven för att vi skulle sätta oss på glasaltan och njuta av det fina vädret. Så medans jag låg tillbaka lutad i fotöljen och läste min bok låg Cash på golvet och stekte i solkskenet och kollade in allt folk som sprang förbi nedanför.


 

Av laila berglund - 19 april 2011 13:57


Not one of the best days.


Hade tänkt att jag skulle åka iväg på matte kursen idag för att få hjälp med lite uppgifter som jag fastnat på. Men efter att ha tagit ett varmbad och sedan tagit hunden på cirka en 10min promenad så skulle vi gå in igen, när jag kom upp för trappen blev jag alldeles yrslig - blev nå sjukt klen och höll på att svimma. Fick inge luft, så tog mig till köksstolen så snabbt jag kunde för att jag inte skulle ramla på golvet. Fick sitta där på stolen ett tag tills jag vågade resa mig igen. Jag blir bara sämre och sämre, och så tror dom att jag skall orka sommarjobba fram till förlossning. Aldrig att jag kommer att orka det, jag orkar knappt gå ut med hunden utan att bli dålig nu om dagarna. Och det jobbigaste är att Pontus har rusch denna månad och jobbar från 06:30 till cirka 19:00 på kvällen så under hela dagen måste jag försöka klara allt själv utan att svimma eller något sådant. Får hoppas att det blir bättre snart, har en tid bokad hos min familjeläkare imorgon vid 10 tiden, hoppas pappa kan följa med så jag ej behöver gå upp till sjukhuset, rädd för att ramla ihop eller bli dålig. Då vill jag absolut inte vara ensam.


Nu sparkar vår lille son för fulla muggar inne i magen, och det känns mysigt. Men den otroliga halsbrännan jag har känns däremot inte så mysig.

Igår fick jag för mig att jag inte alls kommer behöva vänta till v 40 innan vår plupp kommer ut, har typ siffran 37-38 i huvudet. Men det märker vi väl antar jag:) Hihi.

Nu skall jag försöka ta ut vovven på en andra tur och hoppas det går bättre.


Av laila berglund - 19 april 2011 13:39


96 dagar kvar

Nedräkningar pågar ...


Då har jag lite mer koll på vad det är för saker jag skall köpa av Nathalie nästa månad då:) Så nu längtar jag tills jag får hem dom sakerna. Det skall bli så skönt när man fått hem alla barnsaker och är helt klar och redo inför förlossningen.

Skall köpa detta av Nathalie nu i Maj månad:)


¤ En bröstpump med tillbehör.

¤ Ett par söta skor

¤ En söt pälsig overall

¤ Lite barnkläder

¤ Bärsele

¤ Barnsängsskydd

¤ Ett påslakanset


          


Laila Berglund


Lever livet med min underbara familj som består av min älskade pojkvän/sambo, vår mysvovve Cash och vår nyfödde son William♥

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategori

Gästbok

Översätt/Translate


Ovido - Quiz & Flashcards