Livet som mamma, dotter, syster & själsfrände.

Alla inlägg den 12 april 2011

Av laila berglund - 12 april 2011 20:15


Playing in the mud.


Tog en sväng med vovven. vi hade tänkt gå till älskling's jobb och hälsa på honom men så långt kom vi inte. Vi hamnade nere på leriga gamla IP och hittade dessutom en tennisboll. Vilket gjorde det hela mer roligt för Cash´s del. Så jag släppte lös honom och vi kastade boll där i cirka en halvtimma eller så. Och han var lerig från svans till nos när vi äntligen skulle gå hem, samt att han klo hade börjat blöda igen men tur nog så slutade det i alla fall några minuter efteråt.

Väl hemma blev det till att bada min leriga vovvsing. Han har ju blivit så duktig att han hoppar i badkaret alldeles själv nu när han skall bada:)

Vilket underlättar det hela för matte, för jag varken orkar eller kan bära upp honom i badkaret nu när jag har en stor bäbismage. Så att han har blivit så duktig gör det hela så mycket enklare för mig.

Och efter badet var han lycklig som aldrig förr, sprang och skulle ruska vatten på varenda kvadrat meter i lägenheten. Allt för att matte skulle få torka upp det sedan:P


Av laila berglund - 12 april 2011 15:05


Tuesday, a somber day


Dagen började som vanligt med med sovmorgon som är något jag absolut behöver varje dag för att orka med dagarna. För jag får aldrig sova något på nätterna nu, sen blir jag så dålig av att springa runt och röra på mig.

Och därför blir det en sväng till familjeläkaren nästa vecka. För att se hur jag skall göra nu sista dom 3 sista månaderna som är kvar innan förlossning.


Jag har i alla fall lyckats diskat och varit ute med vovven på en promenad idag, samt bäddat sängen och plockat lite. Städade ju det mesta igår så finns ej så mycket att göra idag. Idag skall jag bara slöa och lösa lite korsord tror jag. Är ju ändå sjukskriven denna vecka så lika bra jag tar vara på tiden och tar det lugnt nu då, så det inte blir värre och värre.


Men nu blir det först ut i det dystra vädret för att rasta vovven en sväng innan jag kan slappna av i några timmar.

Laila Berglund


Lever livet med min underbara familj som består av min älskade pojkvän/sambo, vår mysvovve Cash och vår nyfödde son William♥

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategori

Gästbok

Översätt/Translate


Ovido - Quiz & Flashcards