Livet som mamma, dotter, syster & själsfrände.

Alla inlägg den 5 april 2011

Av laila berglund - 5 april 2011 16:40

En träff hos Barnmorskan.


Idag blev det inte lång sovmorgon för mig och vovven. Vi lyckades släpa oss ur sängen vid 9:45 tiden. Men jobbigt var det, jag var sjukt trött och hade jätte gärna velat stanna kvar under täcket. Men eftersom vi hade en tid hos barnmorskan idag så fick det mig att orka.


Kl 11 hade vi tid hos barnmorskan, på vägen dit höll vi på att dö av värmeslag jag och hjärtat mitt. Det var så  varmt ute. Så när vi äntligen kom in till BM så var man ju alldeles svettigt och kände sig jätte äcklig. Det första jag fick göra var att ta ett blodprov i fingret och sedan ett i armen, vilket Pontus hatar. Han tål absolut ej nålar och sånt. Så det är alltid lika roligt att se hans min när han ser en nål komma fram, han ser sjukt svimfärdig ut. (Blir roligt att se han under förlossningen:P)

Hade bra järnvärde, blodtryck, mätte magen osv. Lagt på mig några kilon sedan senaste vägningen men jag skyller på graviditeten;P Skönt att det bara är magen som ej gått upp och inte typ rumpan eller något.

Vi fick även höra vår lilla prins hjärtslag, det var ganska häftigt att höra. Nu fick vi ju ytterligare bevis på att det är något där inne. Och det lät rikigt mysigt. Men jag tycker inte att han skall vara där inne så länge till, vill att han kommer ut till oss nu:)


Älskling hade tänkt göra potatisgratängen som jag är så förtjust i men ack nej, potatisen är slut:( Så får göra det någon annan dag när vi handlat.

Så nu blir det upp till mig att fundera ut en annan maträtt till idag.

Laila Berglund


Lever livet med min underbara familj som består av min älskade pojkvän/sambo, vår mysvovve Cash och vår nyfödde son William♥

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategori

Gästbok

Översätt/Translate


Ovido - Quiz & Flashcards